BAĞCILAR ANAOKULU 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

2023-2024 eğitim öğretim yılı Bağcılar Anaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı, 24/02/2024 Cumartesi günü saat 11:00 'de Bağcılar Anaokulu konferans salonunda aşağıda belirtilen gündem maddeleri doğrultusunda yapılacaktır. Tüm veli ve öğretmenlerimizi 24/02/2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan toplantımıza bekliyoruz.

1)      Açılış, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması

2)      Yazmanların seçimi

3)        Güncellenen okul öncesi programından çocuklarla ve velilerle ilgili kısımların konuşulması

4)      Öğrenci kılık-kıyafet,temizlik,tertip ve düzeni hakkında görüşülmesi