TARİHÇEMİZ

Bağcılar Anaokulu 01.09.2024 tarihinde eğitim öğretime başlamıştır.1080 m2 alanda kurulmuştur. Okulumuz adını bulunduğu semtten almıştır. Okulumuz bağımsız Anaokulu olup iki kattan oluşmaktadır. Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Müdürlüğüne bağlıdır. 48 ayını tamamlamış olan çocukları kabul edilir. Yaklaşık 206 öğrencimiz bulunmaktadır. Sınıflarımızda üniversitelerin okul öncesi eğitim bölümlerinden mezun öğretmenlerimiz görev almaktadır. Okulumuz kadrosunda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 10 sınıf, 1 rehber öğretmen, 3 temizlik personeli, 1 hizmetli ile hizmet vermektedir. Okulumuzda sabahçı ve öğlenci olmak üzere ikili eğitim verilmektedir.Okulumuzdaki etkinlikler Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Programına bağlı olarak oluşturulmaktadır.